VISITA AL PARC NATURAL DEL PENYAL D'IFAC

Ruta Roja

 

Per transitar per la Ruta Vermella del Parc Natural del Penyal d´Ifach (des del centre de visitants cap al túnel i el cim) cal tramitar una reserva amb antelació. Feu la reserva prement el següent enllaç: 

 

 

IMPORTANT: Les reserves es faran per via telemàtica podent sol·licitar aquestes en el mateix dia. Seran personals i intransferibles i podran ser requerides per un agent de l'autoritat en qualsevol moment. Com a màxim es podrà reservar amb 10 dies d'antelaciò.


 

Guia per a reserves - Booking guides - Guides de réservation

                           

 

INFORMACIÓ PER A GRUPS

 

RECOMANACIONS PER A LA VISITA

Es recomana portar calçat de muntanya, roba adequada per a l'època de l'any i aigua. Es desaconsella la pujada de menors a partir de l'eixida del túnel, per la perillositat de la senda.

 

NORMATIVA APLICABLE

En aplicació de l'Article 26 - Règim de visites, del Pla Rector d'Ús i Gestió del parc (DECRET 260/1993 del Govern Valencià), que estableix un contingent de 300 visitants diaris en la senda de pujada al cim, s'ha implementat un sistema de reserves per a poder accedir a aquest itinerari.

Les reserves es faran per via telemàtica podent sol·licitar aquestes en el mateix dia. Seran personals i intransferibles i podran ser requerides per un agent de l'autoritat en qualsevol moment.

       

Pròximes activitats del parc natural

Notícies del Parc