Ruta azul - Ruta en bicicleta

Ruta azul - Ruta en bicicleta

Duració: 2h aprox.

Km: 16

Tipus: Circular

Dificultad: Fàcil

Tipus de terreny: Camí de terra

Desnivell: Pràcticament inexistent (plana)

Punt d'Inici: Km 62 del carril bici Pego-El Verger (al costat de casa de pedra)

 

Descripció:

La sortida és des del carril bici que recorre paral·lel a la CV-700 des de Pego al Verger, a l'altura del quilòmetre 62. Al costat d'una casa de pedra comença el camí de terra. En tan sols 150 metres s'arriba al riu Racons, que hem de vorejar per l'esquerra fins a trobar un xicotet pont i continuar per la dreta fins al desviament.

En direcció nord passarem pels camps d'arròs fins a l'encreuament amb la carretera CV-678, que haurem d'agafar a la dreta durant 200 metres, fins de nou entrar pel camí a l'esquerra. Passarem per l'ullal del Bullent i ens desviarem a l'esquerra fins a arribar a la Muntanyeta Verda, que vorejarem i veurem el riu Bullent a la nostra esquerra.

Passant el Blau del Calapatar girarem a l'esquerra. A 900 metres i després d'un pont si seguirem recte, arribaríem a la Font Salada o ullal del Burro, però prendrem el camí a la dreta fins a la CV-678 de nou, on girarem a la dreta i per la qual circularem uns 150 metres fins a trobar a la nostra esquerra un altre camí de terra en direcció sud.

Novament ens trobarem amb el riu Racons, creuarem el pont i remuntarem el riu fins al nostre punt de partida. També es pot accedir a aquesta ruta des de la Font Salada o ullal del Burro venint amb bicicleta des d'Oliva.

 

 

Recomanacions:

És important portar abundant aigua, sobretot en els mesos més calorosos, ja que no hi ha fonts pròximes. No oblides el protector solar, el repel·lent antimosquits, gorra o barret i calçat còmode. Si disposes de prismàtics, porta-te'ls amb tu per a poder observar l'avifauna.

I recorda: En la Naturalesa no deixes petjada.