Altres rutes

Altres rutes

En aquesta secció compartim altres rutes que són promogudes i gestionades per altres entitats però que el seu recorregut transcorre parcial o totalment pel Parc Natural.

 
 
Ruta circular de 41,6 km amb eixida en la Tourist Info d'Oliva i final en la mateixa ubicació. Gran part del seu recorregut transcorre pel Parc Natural de la Marjal de Pego Oliva.
 
 

Informació bàsica:

Distància: 41,6 km
Desnivell positiu: +91
Desnivell negatiu: - 89
Altitud màxima: 46m
Tipus ruta: Circular
Duració estimada: 3h 30 min
Nivell tècnic: Mitjà
Nivell físic: Alt
 
Per a més informació: www.tracksandpedals.es 
 
En el seu web trobaràs informació actualitzada sobre l'estat dels camins.
 
 
 
La ruta comença en el Pàrquing de la Muntanyeta Verda i discorre a través de diferents ambients, com el canyissar, zones de ribera dels rius Bullent i Salinar, cultius d'arròs i muntanya mediterrània. 

Informació bàsica:

Distància: 4,2 km
Tipus ruta: Lineal
Dificultat: Fàcil
 
Per a més informació: www.pegoilesvalls.es
 
https://www.pegoilesvalls.es/files_pego/pub/36/birdingpegoval.pdfhttps://www.pegoilesvalls.es/files_pego/pub/36/birdingpegoval.pdf
 
 
La ruta comença en la CV-700 discorre a través de diferents entorns i es bifurca en el Riu Racons: d'una banda s'accedeix als cultius d'arròs que conformen una Zona d'Interés Ornitològic, i d'altra banda la ruta transcorre per una zona de canyissar mediterrani fins a arribar a l'observatori d'ocells de la Bassa de Sineu, un lloc màgic que has de conéixer.

Informació bàsica:

Distància: 3,5 km
Tipus ruta: Lineal
Dificultat: Fàcil
 
Per a més informació: www.pegoilesvalls.es