Com arribar-hi

Com arribar-hi

Es pot arribar al Parc Natural de la Tinença de Benifassà per la A-7 prenent l'eixida 42 en direcció a Vinaròs (N-238), i als pocs metres prenem la CV-11 cap a Sant Rafel del Riu. Una vegada allí es pot continuar fins a Rossell i Bel, o bé es pot continuar en direcció a la Sénia, entrant en aquesta població per la indicació Sénia Nord, fins a prendre la CV-105 que porta a la Pobla de Benifassà.

L'altra possibilitat és prendre la N-340 al seu pas per Vinaròs, on s'ha de prendre la N-232 direcció Morella, fins que es pren el desviament a Vallibona (CV-111); o bé es continua passant Morella, fins que prop de Torre Miró es pren el desviament de la carretera de Castell de Cabres (CV-105).

Una tercera possibilitat consisteix en prendre des de Castelló la CV-10 en direcció Borriol, Cabanes i Sant Mateu. Una vegada s'arriba a aquest últim municipi es continua fins arribar a la N-232, on es presenten dues opcions. La primera és continuar direcció Morella fins trobar el desviament a Vallibona o a Castell de Cabres. La segona consisteix a prendre la mateixa N-232 però en direcció Vinaròs fins a Traiguera, on s'ha d'enllaçar amb la que porta a Sant Rafel del Riu, on es pot accedir a Rossell i Bel, o a la carretera de la Sénia que va fins a la Pobla de Benifassà, el Ballestar, Fredes, el Boixar o Coratxà

Como llegar mapa