Com arribar-hi

Com arribar-hi

Xodos

Villahermosa del Rio
Com arribar amb vehicle:
 
Per Villahermosa del Río: Des de Villahermosa del Río per la CV175 fins a Puertomingalvo ja a la província de Terol. Abans d'arribar al poble enfront del cementeri ix una pista forestal (no apta per a turismes) fins a Sant Joan de Penyagolosa, i a dos quilòmetres de la població direcció Mosqueruela trobem una altra pista asfaltada que té accés a la província per un túnel, passant aquest, a uns dotze quilòmetres trobem un encreuament i a mà dreta ja ens indica l'ermitori.
Per Xodos: A l'eixida del poble en direcció a Vistabella, a uns 500 m a la esquerra, naix una pista forestal en bones condicions que arriba fins al pla de la Creu. A partir d'ací hi ha una bifurcació, d'una banda porta a Sant Joan de Penyagolosa i per l'altra fins a la Banyadera a la base del pic.
Per Vistabella del Maestrat: Des de Vistabella per la CV 170, passat el poble i a dos quilòmetres d'aquest hi ha un encreuament, on trobem l'indicador cap a Sant Joan de Penyagolosa.
 
Com arribar a peu:
 
El massís del Penyagolosa és un encreuament de camins i sendes. Els dos grans senders que conflueixen en aquest i més concretament a l'ermitori de Sant Joan són el GR-7 i el GR- 33.