Com arribar-hi

Com arribar-hi

Les eixides més properes a la Marjal de l'AP-7 desemboquen sempre en la N-332; són l'eixida 61, Oliva-Pego i l'eixida 62 Ondara-Dénia-Xàbia.

 

 

Des d'Oliva: Anant cap a Dénia per la N-332, prop del PK214 i encara dins del nucli urbà d'Oliva, has de girar cap a la dreta per a agafar la CV-715 en direcció Pego.

En eixir d'Oliva veuràs un Polígon Industrial a l'esquerra; creuaràs la Rambla de la Gallinera i l'AP-7. S'ha de continuar per la CV-715 fins arribar a la CV-728, en aquesta cruïlla agafar a l'esquerra poc després del PK6, direcció El Verger i Dénia.

En menys d'1 kilòmetre la carretera fa una corba cap a la dreta molt tancada, però s'ha d'eixir d'ella a l'esquerra pel camí del Bullentó, un camí asfaltat fins al Parking i Berenador de la Muntanyeta Verda.

Des de Pego: Eixint de Pego cap a Oliva per la CV-728, després del PK 7 naix cap a la dreta la carretera CV-728, direcció El Verger i Dénia.

En menys d'1 kilòmetre la carretera fa una corba cap a la dreta molt aguda, però s'ha d'eixir d'ella a l'esquerra pel camí del Bullentó, un camí asfaltat fins al Parking i Berenador de la Muntanyeta Verda

Des d'Ondara (i Dénia): Per la N-332 direcció Oliva, just després de passar el Morro de les Coves de la serra de Segària (a l'esquerra), i superat el PK201 eixir de la carretera nacional per a buscar la CV-700 en direcció Pego.

Després de fer la raqueta i creuar pel pont que salva la N-332 i l'AP-7. continues en direcció Pego. Deixaràs a l'esquerra la urbanització Monte Pego i a la dreta camps d'arròs i el Parc.

En arribar a l'encreuament amb la CV-728, en el PK61, agafes aquesta carretera cap a la dreta, direcció Oliva.

Continues per la CV-728, creues la CV-678, fins arribar al PK 1 on, uns metres més endavant, gira bruscament cap a l'esquerra, però s'ha d'eixir d'ella a la dreta pel camí del Bullentó, un camí asfaltat fins al Parking i Berenador de la Muntanyeta Verda.

 

 

 

Des d'Oliva: Anant d'Oliva cap a Dénia per la N-332, després del PK207 eixes per a entrar a la CV-678, direcció Pego.

Molt prompte creuaràs l'AP-7 per un pont, i només passar-lo has d'agafar el segon camí cap a l'esquerra, el que creua la CV-678 perpendicularment.

És el camí del Bovar, un camí de terra compactada. Has de seguir pel camí uns 800 metres fins arribar a l'Observatori del Bovar.

Des de Pego: S'ha d'eixir per la CV-678 (o Avinguda de la Mar), cap a la N-332 (o les platges), creuant pel mig tota la Marjal, fins arribar al pont de l'AP-7.

Abans de pujar al pont, has de girar a la dreta per un camí de terra compactada, un camí que creua perpendicularment la CV-678.

És el camí del Bovar. Has de seguir pel camí uns 800 metres fins arribar a l'Observatori del Bovar.

Des d'Ondara (i Dénia): Anant per la N-332 cap a Oliva, després del PK206 i quasi en el PK207, eixes per a entrar a la CV-678, direcció Pego.

Molt prompte creuaràs l'AP-7 per un pont, i només passar-lo has d'agafar el segón camí cap a l'esquerra, el que creua la CV-678 perpendicularment.

És el camí del Bovar, un camí de terra compactada. Has de seguir pel camí uns 800 metres fins arribar a l'Observatori del Bovar.

 

A la Font Salada (38°53'14.6"N 0°04'46.6"W; 38.887398, -0.079600):

 

 

Per arribar a la Font Salada s'ha d'arribar al nucli urbà d'Oliva. Una vegada allí, anant cap a Dénia per la N-332, eixir del nucli urbà, creuada la Rambla de la Gallinera i passat el Polígon Industrial a la dreta i just arribant al Canal del Vedat, superat el PK 210, has d'eixir cap a la dreta per un camí asfaltat. Just a l'altre costat de la nacional hi ha una casa gran abandonada, amb aspecte de bar de carretera

Has de seguir aquest camí asfaltat fins al final, on acaba en una "T" de camins. La porta d'enfront és la porta d'un hotel, i a la dreta hi ha una casa allargada amb sostre de teula amb la façana justet en la carretera.

Has d'agafar el camí de l'esquerra i no deixar-lo. En el punt en que s'obri un camí a la dreta i un altre que puja a una urbanització, has de seguir el de l'esquerra, és la continuació del que vas.

Més endavant, veuràs com un camí més estret i de pitjor asfalt es desvia cap a l'esquerra. No l'has d'agafar, has de continuar. De seguida veuràs una caseta quadrada, gira cap a l'esquerra. No et preocupes, està tot senyalitzat.

Continuant el camí fins al final arribaràs a la Font Salada.

Como llegar mapa