Pròximes activitats del parc natural

Notícies del Parc Natural

Ves enrere Pròximes presentacions del llibre "Cuaderno de campo: La Naturaleza en la Meseta de Requena-Utiel 2" (Javier Armero)

Pròximes presentacions del llibre "Cuaderno de campo: La Naturaleza en la Meseta de Requena-Utiel 2" (Javier Armero)


 

Pròximament es publicarà el llibre "Quadern de camp: La Naturalesa a la Meseta de Requena-Utiel 2" (Javier Armero), continuació del seu anterior volum de 2019, amb gran èxit d'acollida pel públic. Es realitzaran tres presentacions per al públic interessat:

  • Utiel: divendres 3 de juny a les 19:00h a la Casa de la Cultura.
  • Requena: dissabte 11 de juny a les 19:00h en l'Espai Cultural Feliciano Yeves.
  • Burjassot: dijous 16 de juny a les 19:30h a la Casa de la Cultura.
  • Chera: dissabte 2 de juliol a les 19.00 hores en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Chera

Aquesta obra és una invitació al descobriment, coneixement i cura del patrimoni natural de la Meseta de Requena-Utiel. Presenta una selecció de quaranta-set assajos agrupats segons el pas de les estacions de l'any. En ells s'aborden els principals espais naturals d'aquesta comarca valenciana i aquelles espècies d'animals i plantes més significatives.


Amb un llenguatge delicat i un to essencialment divulgatiu, apte per a tots els públics, es mostren els valors naturals més importants d'una demarcació bella, de gran extensió i encara rica en biodiversitat.


En aquest llibre destaquen també més de tres-centes imatges que generosament han aportat una quinzena de fotògrafs, alguns tan destacats en el panorama valencià com José Ventura, Iván Moya, Juan Lorite o Víctor París, entre altres.

 

Per a veure un avançament, clica ACÍ.