Descarga tu ruta - Ruta violeta: Agua

Descarga tu ruta - Ruta violeta: Agua

Per a descarregar el track de la ruta, en format GPX, per a utilitzar en dispositius GPS. Punxar ací.

I si desitges visualitzar la ruta a través de Google Earth, descàrrega ací l'arxiu KML de la ruta. Punxa ací.

 

Ara utilitzant l'aplicació gratuïta de l'Institut Geogràfic Nacional "IGN MAPAS DE ESPAÑA"; en el teu Smartphone, pots recórrer les rutes del Parc de manera autònoma utilitzant el teu smartphone com un GPS.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orux.oruxmapsIGN

Podràs carregar mapes i els recorreguts de les rutes de senderisme, cicloturisme i eqüestres i seguir-les orientant-te en elles. Per a això has de seguir els següents passos, disposes d'una guia d'usuari per a facilitar-te la instal·lació i ús:

 

  1. Descarregar-te l'aplicació gratuïta "IGN Mapas de España" de l'Institut Geogràfic Nacional. (La descàrrega es realitza des de Google Play).
  1. Instal·la l'aplicació en el teu smartphone.
  1. Descarrega't el mapa base de la Comunitat Valenciana o de la província de València, ho podràs trobar en la pàgina web de l'Institut Cartogràfic Valencià (https://icv.gva.es/auto/aplicaciones/icv_geocat/#/results) i carrega-ho en l'aplicació que has instal·lat anterioment.
  1. En la pàgina web del Parc Natural del Túria, podràs descarregar els arxius GPX i KML de les rutes del Parc, les trobaràs en el següent enllaç. (https://parquesnaturales.gva.es/es/web/pn-turia/rutas-del-parque-natural)) una vegada descarregats, hauràs de carregar-los en l'aplicació "IGN Mapas de España".
  1. Llest, ja pots recórrer les rutes del Parc Natural del Túria guiant-te amb el teu Smartphone.