Notícies

Ves enrere Ruta CRAN pel riu Algar

Ruta CRAN pel riu Algar

 

L'accessibilitat universal requereix que totes les persones puguen visitar un lloc o accedir a un servei, independentment de les seues capacitats tècniques, cognitives o físiques. Visitar un entorn natural o participar en activitats interpretatives en el medi natural en condicions de confort, seguretat i igualtat és un dret per a totes les persones i, en particular, per a aquelles que tenen alguna discapacitat.

Per aquest motiu des del Parc Natura de la Serra Gelada i el seu entorn litoral i l'Agrupació local de Creu Roja a Altea, en col·laboració amb SEO/BirdLife, hem organitzat una visita guiada interpretativa pel riu Algar amb 2 cadires de rodes adaptades per a la natura (CRAN), que permeten l'accessibilitat al medi natural de persones amb diversitat funcional física, per a conèixer els aspectes més destacats de la zona humida protegida del riu Algar a més d'un taller d'anellament d'ocells en el propi llit del riu, destinat als voluntaris de les dos associacions.

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: Diumenge, 11 de setembre de 2020.

Horari de l'activitat: De 9.00 a 12.00 h.

Punt de trobada: Pàrquing del mercat ambulant d'Altea, al costat del riu Algar (Altea).

Per a visualitzar el recorregut aproximat proposat (punt d'inici i final) podeu utilitzar aquest enllaç de Google Maps

Desenvolupament de l'activitat: Des del pàrquing al costat del riu Algar ens desplaçarem, pel marge dret de la desembocadura del riu fins al pont sobre el riu en la partida Sogai, on realitzarem una activitat d'anellament per part de SEO/BirdLife. Per a continuar pel marge esquerre del riu, travessant la desembocadura, fins a finalitzar de nou en el pàrquing del mercat ambulant d'Altea.

IMPORTANT:

Activitat tancada. On únicament participen voluntaris de Creu Roja, les persones que utilitzaram les cadires CRAN i els voluntaris de SEU/BirdLife.

Observacions: Recomanem portar roba còmoda, aigua, menjar i protecció solar (crema, gorra, ...).

CONDICIONS GENERALS PER A la INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Únicament destinada als voluntaris de Creu Roja, les persones que utilitzaren les cadires CRAN i els voluntaris de SEU/*BirdLife.

Per a més informació poden trucar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h, o escriure'ns al correu: serragelada@gva.es.

"Recomanem la subscripció a  llistat de distribució de les notícies de la nostra web. Ja que és la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Segueix-nos en Twitter @*GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.

Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent link:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introduïsca el seu correu electrònic al final de la pàgina i prema a "Anul·lar la seua subscripció".