Notícies

Ves enrere Dia Mundial dels Aiguamolls 2020

Dia Mundial dels Aiguamolls 2020

La Biodiversitat del riu Algar

Els aiguamolls i la biodiversitat és el tema de 2020. Els aiguamolls sustenten la biodiversitat i són un hàbitat per a una gran varietat d'espècies vegetals i animals. Les últimes estimacions mostren que la biodiversitat està disminuint a escala mundial i que els aiguamolls estan desapareixent tres vegades més ràpid que els boscos. El tema d'enguany és una oportunitat única per a posar en relleu la biodiversitat dels aiguamolls, el seu estat i les raons per les quals és important, a més de promoure mesures per a invertir la seua pèrdua.

El 2 de febrer de cada any és el Dia Mundial dels Aiguamolls i en ell es commemora la data en què es va adoptar la Convenció sobre els Aiguamolls, en febrer de 1971.

Amb motiu d'aquesta efemèride, el Parc Natural de la Serra Gelada vol contribuir a difondre la importància que tenen aquest tipus d'hàbitats, realitzant una activitat en la desembocadura del riu Algar a Altea, a l'ésser la zona humida més pròxima al Parc Natural, en la qual veurem com s'anellen els ocells silvestres, escoltarem i tractarem de reconéixer els seus cants, posarem de nou en llibertat a ocells recuperats i en definitiva coneixerem una mica més la gran diversitat d'aquest espai.

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

  • Data: Dissabte, 22 de febrer de 2020.

  • Horari de l'activitat: a partir de les 10:00 h.

  • Punt de trobada / inici ruta: parking mercadet (Altea). Ens desplaçarem fins al pont sobre el riu en la partida Sogai (on es realitzen les activitats) i durant el trajecte realitzarem diverses escoltes de cants d'aus.

Per a saber com arribar utilitza este enllaç i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 2,5 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps empleat a realitzar les distintes explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Portar calçat i roba adequada per a donar una passeig pel camp.

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil *

  • Correu electrònic de cada un dels participants *

  • Localitat de residència.

* (dades no necessaris per als menors d'edat) .

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el dijous 20 de febrer de 2020.

Activitat gratuïta. La inscripció no és obligatòria, però si convenient per poder gestionar millor l'espai on farem les activitats.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació.Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent link:http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturalesIntrodueix el teu correu electrònic al final de la pàgina i prem a "Anul·lar la seua subscripció".