Notícies

Ves enrere De l'Algar a la mar, un camí per a reflexionar.

De l'Algar a la mar, un camí per a reflexionar.

La desembocadura del riu Algar està declarada com a Zona Humida Protegida i considerada com un corredor ecològic de rellevància litoral de primer ordre dins del Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral de la Comunitat Valenciana. No obstant això el propi riu Algar està sotmés a una sèrie de factors d'amenaça que comprometen la funcionalitat ambiental d'aquest corredor ecològic, la qual cosa dificulta la connectivitat de la zona litoral del Parc Natural de la Serra Gelada i el seu entorn litoral amb les serres de l'interior de la comarca.

En aquest sentit, des del Parc Natural de Serra Gelada en col·laboració amb la regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Altea, us convidem a participar en la visita guiada interpretativa que hem preparat amb la intenció de traslladar als participants la importància ambiental del riu i els diferents factors d'amenaça als quals està sotmés, juntament amb les principals alternatives que podem desenvolupar per a garantir que els ecosistemes inclosos en la zona humida protegida continuen proporcionant els diferents serveis ambientals que contribueixen al benestar i salut de la població local.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: diumenge 31 d'octubre de 2021.

Horari de l'activitat: A partir de les 10:00 h.

Punt de trobada / inici ruta: Aparcament junt al riu Algar (antic mercat ambulant d'Altea).

Per a saber com arribar utilitza este enllaç i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 2,5 hores. La duració de l'activitat és orientativa i inclou tant el temps emprat en realitzar el recorregut circular a la zona humida protegida com les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Portar calçat i roba adequada per a donar una passeig pel camp.

NOTA: Durant l'activitat es compliran amb totes les mesures necessàries per a prevenir el COVID-19, sent obligatori l'ús de màscareta, a partir dels 6 anys d'edat, quan no es pugui mantenir la distància mínima d'1.5 m.

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil *

  • Correu electrònic de cada un dels participants *

  • Localitat de residència.

* (dades no necessaris per als menors d'edat).

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Activitat gratuïta. La inscripció és obligatòria, doncs el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds por ordre d'entrada al correu del Parc.

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 29 d'octubre de 2021, fins a les 14.00 h.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació.Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.

Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent link:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introdueix el teu correu electrònic al final de la pàgina i prem a "Anul·lar la seua subscripció".