Notícies

Ves enrere A LA VORA DE LA MAR

A LA VORA DE LA MAR

Activitat per a descobrir la vida que s'amaga a la vora del mar Mediterrani dins del Parc Natural de la Serra Gelada, des de la zona terrestre on arriben els esguits de les ones (zona supralitoral), fins a un metre de profunditat (zona mesolitoral). Tractarem d'identificar i conéixer les algues més superficials i intentarem trobar tota la fauna que hi ha oculta entre les roques de la vora i realitzarem una xicotet ruta per dins de l'aigua.

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: Dissabte, 21 de agost de 2021

Horari de l'activitat: De les 10:00 h fins a les 12:30 h

Punt de trobada / inici de la ruta: CEA Carabiners en l'Albir (Alfàs del Pi). Malgrat que es pot aparcar al pàrquing del camí del Far del Albir i baixar a peu fins Carabiners.

Per a saber com arribar utilitza este enllaç i planifica la teua visita.

Durada de l'activitat: 2'5 hores. La durada de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat, així com el desplaçament fins el lloc on es realitzarà l'activitat (caleta de l'Amerador de Serra Gelada).

Portar roba adequada per a estar en la vora del mar, com un banyador per tal d'estar tant dins com fora de l'aigua; i l'ideal seria disposar d'escarpins o algun tipus de calçat per a caminar per aquesta zona i ulleres de bussejar. Aigua i protecció enfront del sol.

  • Característiques de la ruta

  • Recorregut: Fàcil (malgrat que la platja es de cúdols i rocosa)

  • Durada: 2'5 h

  • Accessibilitat: No és accesible


 

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil *

  • Correu electrònic de cada un dels participants *

  • Localitat de residència.

* (dades no necessaris per als menors d'edat) .

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el dijous 10 de agost de 2021.

Activitat gratuïta. La inscripció és obligatòria.

El nombre màxim de participants serà de 20 persones.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació.Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent link:http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturalesIntrodueix el teu correu electrònic al final de la pàgina i prem a "Anul·lar la seua subscripció".