Notícies

Ves enrere Biodiversitat i compatibilitat del LIFE-Paludícola en la Marjal.

Biodiversitat i compatibilitat del LIFE-Paludícola en la Marjal.

 

 

Ajornada per inundacions del terreny.

 

El projecte LIFE-Paludícola, executat per la Fundació Global Nature, es basa a realitzar millores d'hàbitat per a afavorir la població de la Xitxarra d'aigua, un xicotet ocell en perill d'extinció que realitza una de les migracions més llargues i espectaculars. Les millores d'hàbitat s'executen sobre aiguamolls mediterranis que, encara que siguen de pas, són fonamentals per a aquest ocell.

La Marjal de Pego-Oliva és un dels aiguamolls triats, beneficiant-se alhora tota la seua biodiversitat. Amb sort, en una sessió d'una estació d'anellament pot comprovar-se la diversitat d'avifauna.

Les activitats de desbrossament que s'han practicat pretenen ser sostingudes i econòmicament sostenibles a través de l'activitat ramadera local, adquirint importància els pastors.

L'aclarida dels Lluents i el manteniment paisatgístic que realitza la Fundació ofereix als visitants l'opció de poder gaudir de rutes i passejos saludables i entretinguts, així com conéixer una miqueta millor la Marjal.

 

Dades de l'activitat:

  • Dia: diumenge 2 de febrer de 2020. NOVA DATA: 29 de Febrer.

  • Hora i lloc d'inici: 9:00 h per a l'anellament. Observatori del Bovar.

                                 10.30 h per a rutes interpretatives. Observatori del Bovar.

  • Duració de l'activitat: 3 hores aproximadament.

  • Cost de l'activitat: gratuïta.

  • Inscripció prèvia en: 679 195 227 parque_pegooliva@gva.es, fins a les 13.30 h del divendres anterior.

  • Recomanacions: Aigua, roba, calçat còmode, càmera fotogràfica, prismàtics i ganes de passar-ho bé.

     

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjans d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació. A