Pròximes activitats del Parc

Notícies del Parc

Ves enrere CONEIX LA RESTAURACIÓ AMBIENTAL

CONEIX LA RESTAURACIÓ AMBIENTAL

 

25/04/2021 "CONEIX LA RESTAURACIÓ AMBIENTAL" Ruta interpretativa familiar pel Parc Natural per a conéixer els treballs que s'han fet en la restauració ambiental que s'ha realitzat en aquest espai natural protegit.

 

Que funció tenen les "albarradas"? Per què es col·loquen bosses negres en els eucaliptus tallats? Passejant pel parc observarem aquestes accions que s'han dut a terme i contarem la seua història.

Us proposem una ruta interpretativa centrada en la restauració ambiental del Parc i a conéixer la plantació extrema, d'uns 3 km de recorregut, en la qual descobrirem la història dels arbres i com s'estan fent les plantacions actualment.

Però no sols passejarem…ens posem els guants i col·laborarem en el manteniment d'una zona restaurada fa dos anys.

 

T'animes?

Només has de mirar en la teua agenda i comprovar si el dia 25 d'abril ho tens lliure, en aqueix cas… escriu-nos un mail a parque_lamata@gva per a inscriure't a tu i a la teua família.

 

PD: Recorda que has de portar-te guants, la resta el posem nosaltres.

 

DADES A TINDRE EN COMPTE:

 • Dia: Diumenge, 25 d'abril de 2021

 • Hora d'inici: 9:30 hores.

 • Lloc: Centre d'interpretació del P.N. La Mata-Torrevieja

 • Activitat Gratuïta. Places limitades.

 • Inscripció en parque_lamata@gva.es indicant:

  • Nom i cognoms del representant

  • Nombre de participants (adults i xiquets)

  • Telèfon de contacte

  • Procedència

 • Recomanacions: Repel·lent de mosquits, llanterna, beguda i entrepà per si t'abellix sopar al finalitzar l'activitat.

 

NOTA: Degut a la situació sanitària que estem vivint, vos recordem que tots els assistents deuen portar mascaréta i gel hidroalcoholic, pel benestar de tots els asistents.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: parque_lamata@gva.es , per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de les activitats".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.