Accessibilitat

Accessibilitat

Apostem per uns Parcs Naturals accessibles, de tots i per a tots.

Informa't ací dels recursos disponibles i de tota la informació detallada sobre accessibilitat per a cada Parc Natural de la Comunitat Valenciana.

Accessibilitat en el Parc Natural Puebla de San Miguel

Ves enrere Accessibilitat en el Parc Natural la Lagunas de la Mata-Torrevieja

Accessibilitat en el Parc Natural la Lagunas de la Mata-Torrevieja

CENTRE D'INTERPRETACIÓ

Horari de visites: De dilluns a divendres de 9:30 a 14:00 hores. Dissabtes, diumenges i festius de 9:00 a 13:00 hores.

Els dies 1 i 6 de gener, 24,  25 i 31 de desembre el centre d'interpretació romandrà tancat.Telf. 96 572 16 50.

Accessibilitat diversitat funcional VISUAL

  1. Una maqueta del parc natural en tres dimensions amb diferents textures perquè els usuaris invidents puguen reconèixer i interpretar els diferents elements del paisatge del Parc Natural. A més, els noms de la llegenda d'aquesta mateixa maqueta estan escrits en Braille.

  2. En el mostrador de recepció, existeix un plànol en relleu del Centre d'interpretació amb descripció en escriptura Braille.

Accessibilitat diversitat funcional AUDITIVA

  1. Disposem d'àudio guies en castellà, valencià, anglès i alemany. Gràcies a elles, qualsevol usuari pot conèixer el contingut de l'exposició, on s'expliquen els valors ambientals del Parc Natural.

  2. Els elements audiovisuals exposats en les diferents sales del Centre d'Interpretació, han sigut dissenyats per a comunicar els valors del PN sense locució. D'aquesta manera qualsevol usuari pot entendre el seu contingut.

 

ITINERARIS INTERPRETATIUS

Les rutes Roja i Groga, en el seu tram comú des de la Cadena fins a l'àrea recreativa, compten amb una passarel·la de fusta de 384m de longitud i 1'60m d'ample.

El final de la passarel·la dóna pas a una plataforma de 136 m2, tot açò adaptat per a usuaris amb diversitat funcional. En aquesta Àrea Recreativa podem trobar 5 taules amb l'altura i l'espai adequat per a l'accés de cadires de rodes en les quals prendre un descans en la visita i gaudir del paisatge de l'aiguamoll.