REGULACIÓ D'ACCÉS AL PARC NATURAL DE LA FONT ROJA PER LA CV-797

 

AVÍS: CACERA DE PORC SENGLAR

El dissabte 24 de febrer es durà a terme una cacera organitzada de porc senglar al sector de sant Antoni (Alcoi)podent afectar en part algun sender o zona de pas senderista. Es prega la màxima precaució, evitar totalment el trànsit per les zones afectades, i atendre escrupolosament a la senyalització de l'entitat promotora (Club caça d'Alcoi)

El diumenge 25 de febrer es durà a terme una cacera organitzada de porc senglar al sector del mas del Canyo (Ibi)podent afectar en part algun sender o zona de pas senderista. Es prega la màxima precaució, evitar totalment el trànsit per les zones afectades, i atendre escrupolosament a la senyalització de l'entitat promotora (Club caça d'Ibi)

 

ACCÉS AL PARC NATURAL DE LA FONT ROJA PER LA CV-797

Actualment, accés lliure.

No està operativa la barrera de regulació, per la qual cosa l'aparcament en l'àrea de Font Roja és lliure i no cal fer reserva prèvia de plaça. La circulació per la carretera CV-797 també queda lliure d'aquesta regulació. En qualsevol cas, considerem important evitar la possible saturació de l'àrea de la Font Roja optimitzant el nombre d'ocupants del seu vehicle i estacionant-lo correctament a l'espai habilitat a aquest efecte. 

La futura regulació d'accés per a Setmana Santa i Abril 2024 s'anunciarà degudament.

+ INFO: Tel.: 965 337 620 parque_fontroja@gva.es

Pròximes activitats del parc

Notícies del Parc

— 3 articles per pàgina
Mostrant 1 - 3 de 13 resultats