Visualització de contingut web

Centre de visitants

Centre de Visitants de la Font Roja
 
El Centre de Visitants i l'oficina de gestió del Parc Natural del Carrascar de la Font Roja es troben junt al Santuari de la Font Roja, a  uns 8,5 km d'Alcoi seguint la carretera CV-797.
L'entrada al Centre és lliure i gratuïta, hi ha disponible material divers sobre els valors ambientals i culturals del Parc: panells temàtics, un xicotet jardí botànic, audiovisuals, exposicions fotogràfiques, maquetes, mostres biològiques, fòssils etc.
 
Com arribar-hi? Google maps
 
AVÍS COVID-19: Amb motiu de l'actual pandèmia COVID-19 l'aforament del Centre de Visitants està limitat i les exposicions parcialment obertes.

Personal: 
1 Director Conservador
1 Tècnic mitjà de gestió
2 Guies mediambientals
Brigada de Conservació i Manteniment: 1 capatas i 3 peons qualificats
 
Direcció postal:
Edifici Font Roja Natura
Oficina Comarcal CAMACCDR
c/ Juan Gil-Albert, 54 baix
03804 Alcoi (Alacant)
 
Telf. : 965 33 76 20
Correu electrònic: parque_fontroja@gva.es

Horari d'atenció al públic*: 
De Dilluns a Diumenge i festius: de 9:30 a 14:00 hs.
AVÍS: Amb motiu de l'actual pandèmia COVID 19 l'horari d'atenció al públic pot variar, fins i tot estar tancat temporalment el centre. Consulte al personal del Parc.
 
*Ocasionalment el Centre de Visitants podrà estar tancat a causa de la realització d'alguna activitat exterior per part del personal del parc. Disculpeu les molèsties.
 
*NOTA: Amb motiu de les Festes de Nadal, el Centre de Visitants romandrà TANCAT els dies 24, 25 i 31 de desembre de 2020, 1 i 6 de gener de 2021. Disculpeu les molèsties.
 
*NOTA: Amb motiu de les festes patronals de Moros i Cristians, el Centre de Visitants romandrà TANCAT els dies --. Pendent de data 2021. Disculpeu les molèsties.