HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere TRAGÈDIA SILENCIOSA

TRAGÈDIA SILENCIOSA

L'AIGUA QUE NO BROLLA

Ecologistas en Acción i la Associación para la Conservación de los Ecosistemas de la Manchuela (A.C.E.M.) ens presenten el documental "Tragedia Silenciosa". Amb aquest toc d'atenció ens alerten i avisen del greu problema de la dessecació de les fonts i punts d'aigua de la vall del Cabriel i de la Manchuela d´ Albacete i Cuenca, a causa de la sobreexplotació dels aqüífers per convertir el secà en regadiu.

Després de la taula rodona, que tindrà lloc al Centre d'Interpretació, anem a sortir a recórrer diferents fonts del Parc per comprovar aquest problema amb els nostres propis ulls mitjançant un senzill i agradable itinerari des de l' Aparcamiento de las Trincheras, passant per la Fuente los Chuscos, fins a baixar al propi riu Cabriel.

Dades de l'activitat:

Dia: 7 abril.

Lloc: Centre d'Interpretació del PN Hoces del Cabriel. C/ Sindicato Agrícola s/n. Venta del Moro.

Hora d'inici: 10:00 hores a 14:00 hores.

Recomanacions: Portar esmorzar per agafar forces.

Inscripció: En els telèfons 962185044 o 639202112 (de 9 a 14 hores) i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.es

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-i automàtic al moment de la publicació de cadascuna de les notícies. subscriu-te ací.