HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere NETEJA DE CAIXES NIU

NETEJA DE CAIXES NIU

Netejarem les caixes niu dels ocells insectívors, aquestes aportar gran quantitat de beneficis als ecosistemes.

Veuen a passar un matí al P.N. de les Gorges del Cabriol i participa en la neteja de caixes niu. Realitzarem una ruta per la Fte de los Chuscos dins del Parc Natural i anirem revisant les caixes nius que hi ha al llarg d'aquesta ruta. Aquesta actuació ajuda al fet que les nostres amigues els ocells insectívors troben en condicions òptimes les caixes niu i així poden créixer sans i forts els seus pollets.

Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació d'aquesta.

Dades de l'activitat:

Dia: Diumenge 11 d'octubre

Lloc: En el M.I. Ajuntament de Villargordo del Cabriel.

Hora d'inici: 09.30 h

Duració de l'activitat: 5 hores aproximadament

Distància: 4 km

Dificultat: Mitja

Inscripció: En els telèfons 963189222 o 639202112 i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.es (de 9.00 a 14.00 hores). Limitat a 25 places

Recomanacions: Cal portar roba i calçat còmodes per a caminar per sengles forestals. Portar llanterna/frontals, menjar i beguda. 

Avís: Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació d'aquesta. ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE MÀSCARA I GEL HIDROALCOHÓLICO DURANT TOTA L'ACTIVITAT A causa del COVID-19.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací