HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Flora endèmica i protegida

Flora endèmica i protegida

 

Des del Parc Natural del Túria ens complau informar-los d'una exposició i eixides a camp per a conéixer la Flora Endèmica i Protegida del Parc Natural del Túria, que organitzen l'Associació Cultural i Excursionista Amics de Gestalgar i l'Ajuntament de Gestalgar.

El botànic Aurelio Peña, coautor del llibre "Flora Vascular del Parc Natural del Túria", és un gran expert sobre la vegetació del Parc Natural del Túria, també ha dissenyat per a l'Ajuntament de Vilamarxant, junt amb José Quiles una exposició de flora endèmica i protegida que romandrà exposada en la Casa de la Cultura de Gestalgar durant el mes de setembre.

 

Dades d'interés:

 

Exposició:

  • Del 5 al 30 de setembre, en la Casa de la Cultura de Gestalgar. 
  • Horari: divendres i dissabtes de 18:30 a 20:30, diumenge de 11:00 a 13:00 hores.

 

Jornada inaugural:

  • Dissabte 5 i diumenge 6 de setembre a les 10:00 hores. Passejos botànics des del Motor, passant per la Peña María i finalitzen a les 12:00 hores en la Casa de la Cultura, amb la presentació de l'exposició a càrrec d'Aurelio Peña (botànic).
  • Places limitades, inscripció prèvia a través de correo\@amigosdegestalgar.com o en els telèfons 677406174 /685746534). Organitza Associació Cultural i Excursionista Amics i Amigues de Gestalgar i Ajuntament de Gestalgar.
  • Més informació en: www.amigosdegestalgar.com