HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere AIGUA, un actiu vital.

AIGUA, un actiu vital.

El Parc Natural de la Mata organitza una ruta interpretativa per la Llacuna de la Mata on podrem aprendre la importància de l'aigua per a aquest fràgil ecosistema, de quina manera influeix en l'equilibri natural i com es treballa amb la disponibilitat d'aigua per a la conservació de l'espai.

També us explicarem tots els projectes relacionats amb l'aigua al Parc Natural i amb la línia 3 d'acció estratègica del Programa de Europarc 2020.

Apropa't a descobrir i aprendre més del nostre Parc Natural, que és el teu també, i a més participem de la conservació de la Naturalesa.

Només heu d'inscriure-vos en parque_lamata@gva.es

 

Dades d'interés:

Data: 22 de març de 2020

Hora: 10:30 hores

Lloc: Centre d'informació del PN de La Mata-Torrevieja.

Places limitades.

Inscripció obligatòria en: parque_lamata@gva.es

  • Nom i cognoms representant

  • núm. de participants (xiquets i adults)

  • procedència

  • núm. telféfono de contacte

 

 

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: parque_lamata@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.