HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere 15 ANYS DE GESTIÓ I CONSERVACIÓ A LA SERRA GELADA I EL SEU ENTORN LITORAL

15 ANYS DE GESTIÓ I CONSERVACIÓ A LA SERRA GELADA I EL SEU ENTORN LITORAL

 

 

L'11 de març de 2005 es va aprovar per part del Consell de la Generalitat el Pla d'Ordenació dels Recursos Naturals de la Serra Gelada i la seua zona litoral, protecció justificada per la innegable rellevància dels hàbitats i espais que alberga la serra, i que presenten una continuïtat ecològica amb la zona marina contigua, totes dues de gran valor ambiental i importància en el context territorial i ambiental de la Comunitat Valenciana.

Per aquest motiu, i amb la intenció de donar a conéixer la gestió realitzada durant aquests últims 15 anys sobre els principals valors ambientals i culturals de l'espai us proposem una interessant visita guiada per la ruta roja del PN (itinerari del far de l'Albir) per a conéixer de primera mà les actuacions més rellevants realitzades per part del PN relacionades amb la conservació del medi natural, la gestió de l'ús públic, de l'entorn social, etc… respecte als hàbitats, espècies i patrimoni cultural que atresora aquest enclavament.

Us esperem.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: diumenge, 8 de març de 2020.

Horari de l'activitat: de 10.30 a 13.30 h.

Punt de trobada / inici ruta: Inici ruta Roja, al costat de les casetes de fusta situades en el pàrquing del far de l'Albir.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 3 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat a realitzar l'itinerari com l'emprat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: recomanem portar roba còmoda, aigua, gorra i esmorzar.

Dades necessàries per a la inscripció, de cadascuna de les persones interessades a participar en l'activitat:

· Nom i cognoms.

· Edat.

· Número de telèfon mòbil*.

· Correu electrònic de cadascun dels participants*.

· Localitat de residència.

* (dades no necessàries per als menors d'edat).

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 6 de març, fins a les 14.00 h.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria, ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació pot trucar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09.00 a 14.00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Seguisca'ns en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.

Si no vol rebre més correus informatius de les activitats dels parcs naturals, pot donar-se de baixa en l'enllaç següent:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introduïsca el seu correu electrònic al final de la pàgina i polse Anul·lar "la seua subscripció".