Com arribar-hi

Com arribar-hi

Per a accedir al Centre d'Informació del Parc Natural El Fondo:
 
 
  • Des d'Alacant, cal prendre l'autopista AP-7 cap a Torrevella, eixint per la sortida 730, Catral. En la primera rotonda heu de prendre la sortida de Catral i en la rotonda, la sortida de Sant Felip Neri. 
     
  • Des de Torrevella, per la AP-7, es la mateixa sortida 730 Catral - Crevillent, i en la rotonda prendre la sortida cap a Sant Felip Neri.
     
  • Des de Múrcia per la A-7, heu d'eixir per la sortida Crevillent - Catral, en direcció Catral. Continuar i travessar dues rotondes i, en la tercera, prendre la sortida de Sant Felip Neri.
     
En tots el casos, una vegada travessat Sant Felip Neri, a uns 2 Km. trobareu el camí que porta al Centre d'Informació. Si teniu navegador GPS, les coordenades d'accés al centre d'informació són les següents: 

 
N 38º 11' 17.5''       W 0º 47' 20.0'' (Datum European 1950)
 
 
Per a arribar a la Porta Nord (ruta roja o ruta ornitològica), quan s'haja reservat prèviament la visita amb el Centre d'Informació:
 
 
  • Des del Centre d'Informació del Parc Natural, una vegada deixat el camí que porta al centre, heu de girar a la dreta pel camí ramader assegador de les Cendres. Després d'uns 4 km s'ha de creuar un pont i, pel primer camí a la dreta, es puja a la Porta Nord.
     
  • Des d'Elx, s'ha de prendre la CV-875 cap a la pedania de Matola. A l'altura del quilòmetre 8 hi ha un desviament a l'esquerra cap a la pedania de Sant Felip Neri. A uns 500 metres, en un senyal d'estop cal girar a l'esquerra (en direcció al P.N. de les Salines de Santa Pola), creuar per sobre del pont contigu i seguidament girar a la dreta per un camí sense asfaltar paral·lel al canal central de la Comunitat de Regs de Llevant.

     

A la Porta Nord d'aquest aiguamoll, us esperarà personal del parc perquè pugueu accedir a l'itinerari. Si teniu navegador GPS, les coordenades d'accés a l'itinerari ornitològic són les següents: 
 

 
N 38º 12' 22.1''       W 0º 45' 47.8'' (Datum European 1950)

Como llegar mapa