Pròximes activitats del parc

Notícies del Parc

Ves enrere ESMORZARS SENSE PETJADA

ESMORZARS SENSE PETJADA

Campanya per a Reduir els Residus en els Esmorzars.

Des del Parc Natural del Túria ens unim a aquesta campanya per a Reduir els Residus en els Esmorzars.  Convidem a totes les persones que ens visiten, grups escolars, famílies, associacions i públic general a unir-se a nosaltres en aquest repte, "Esmorzars residus Zero". Treballem perquè en visitar aquesta àrea protegida l'única cosa que deixem darrere siga la petjada de les nostres botes i que l'única cosa que ens emportem a casa siga una "motxilla" carregada de bons records.

 

Els residus, especialment els residus plàstics, s'han convertit en una gran amenaça tant per al planeta com per a la nostra salut. Generen grans problemes de conservació i reduir-los i fins i tot arribar a eliminar-los completament del nostre dia a dia és a les nostres mans. Xicotets gestos, modestes accions, un canvi d'hàbits és el que promovem per a crear un món més net, més sostenible i més just.

 

Amb xicotetes iniciatives com aquesta el Parc Natural del Túria vol continuar fent passets cap avant en la conservació del nostre patrimoni natural a través d'un canvi d'actituds.