Ruta verda: Ruta Fluvial del Túria

Ruta verda: Ruta Fluvial de Túria - Descripció

Ruta verda: Ruta Fluvial de Túria - Descripció

A causa de les obres que s'estan realitzant en la N-220 per motius de l'ampliació de carrils en aquesta, s'ha tallat l'accés al tram de la passarel·la de la ruta verda del Parc Natural: Ruta Fluvial de Túria.

Per a donar continuïtat a la ruta, s'ha establit un desviament alternatiu provisional, fins a la finalització de les obres.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

Distància: 27 quilòmetres.

Duració estimada: 7 hores

Dificultat: Baixa.

Circular: No

Cota màxima: 100 metres.

Cota mínima: 20 metres.

Recorregut: parc de Capçalera (València)-Quart de Poblet-Manises-Paterna-Riba-roja del Túria-Vilamarxant.

Descripció:

Ruta amb accés des de qualsevol dels municipis pels quals passa el riu Túria, entre València i Vilamarxant, també té accés des de Llíria i des de Benaguasil. És un recorregut per pista forestal i en la ribera del riu Túria, 19 passarel·les sobre el riu, miradors i àrees recreatives permeten al visitant gaudir d'un bonic dia de naturalesa. No cal realitzar el recorregut complet, es poden planificar recorreguts més curts iniciant-los en qualsevol dels municipis amb accés. Està ruta té el seu punt final en el Centre de Visitants del parc Natural del Túria, on es podrà consultar qualsevol dubte sobre el propi parc. Hi ha la possibilitat d'arribar fins al municipi de Pedralba fent senderisme, perquè la ruta del parc Fluvial connecta amb la Ruta de l'Aigua, i al seu torn està amb la Ruta de la Pea, a través de la qual es pot arribar a Pedralba.