Ruta verda: Ruta Fluvial de Túria - Descripció

Ruta verda: Ruta Fluvial de Túria - Descripció

Debido a las Obras que se están realizando en la N-220 por motivos de la ampliación de carriles en la misma, se ha cortado el acceso al tramo de la pasarela de la ruta verde del Parque Natural: Ruta Fluvial de Turia.

Para dar continuidad a la ruta, se ha establecido un desvío alternativo provisional, hasta la finalización de las obras.

 

 

 


Distància: 27 quilòmetres.

Duració estimada: 7 hores

Dificultat: Baixa.

Circular: No

Cota màxima: 100 metres.

Cota mínima: 20 metres.

Recorregut: parc de Capçalera (València)-Quart de Poblet-Manises-Paterna-Riba-roja del Túria-Vilamarxant.

Descripció:

Ruta amb accés des de qualsevol dels municipis pels quals passa el riu Túria, entre València i Vilamarxant, també té accés des de Llíria i des de Benaguasil. És un recorregut per pista forestal i en la ribera del riu Túria, 19 passarel·les sobre el riu, miradors i àrees recreatives permeten al visitant gaudir d'un bonic dia de naturalesa. No cal realitzar el recorregut complet, es poden planificar recorreguts més curts iniciant-los en qualsevol dels municipis amb accés. Està ruta té el seu punt final en el Centre de Visitants del parc Natural del Túria, on es podrà consultar qualsevol dubte sobre el propi parc. Hi ha la possibilitat d'arribar fins al municipi de Pedralba fent senderisme, perquè la ruta del parc Fluvial connecta amb la Ruta de l'Aigua, i al seu torn està amb la Ruta de la Pea, a través de la qual es pot arribar a Pedralba.