Notícies

Oferta d'activitats de Valencia Adventure

Les activitats que oferix València Adventure en el parc Natural del Túria són: • Descens del riu en Caiac. • Rutes BTT. • Activitats Culturals amb sabor local.

Coneix "el camí" dels nostres residus domèstics

El parc Natural del Túria i el Consorci València Interior, vos inviten a participar en una jornada per a conéixer com funciona la Planta de Valoració de Residus Domèstics de Llíria.

Tardor a l´horta

El parc Natural del Túria i l'empresa Horts del Túria, vos conviden a participar en una jornada per a conéixer com funcionen els Horts d'Oci.

Neteja el Túria en Caiac

Neteja del Túria en caiac amb Valenciadventure

L'Aigua. Un Bé Molt Preat!!!

Ruta guiada per la ruta de l'Aigua. Posada en valor de l'arquitectura dedicada a l'aprofitament de l'aigua del riu Túria.

Les Aus Insectívores en el parc Natural del Túria

Xarrada per a conéixer les aus insectívores del Parc Natural del Túria, i visita a la zona on estan instal·lades les caixes niu, per a la seua neteja i revisió

BatNight al riu Túria

Jornada per a conéixer les rates penades del Túria

Solta d'anguiles en el Túria

El parc Natural del Túria, junt amb la Fundació Limne, organitza una jornada en el riu Túria, per a repoblar amb anguiles el riu.

FESTA DE LA CERÀMICA

Programa d'activitats de l'Ajuntament de Manises per a la celebrar la “Festa de la Ceràmica”

ESTE CAP DE SETMANA... VINE AL TÚRIA, APRÉN I INVESTIGA!

Jornada de voluntariat que organitza la Fundació Limne, per a estudiar i analitzar la qualitat de l'aigua del riu Túria. La jornada es posposa al 02 de juliol

Dia Europeu dels Parcs Naturals.

Jornada de voluntariat ambiental, repoblant anguiles criades en el Centre de Recuperació de Fauna de la Generalitat Valenciana i també es durà a terme una activitat d'inspecció del riu.

Ruta Interpretativa dels Rodanes (Places esgotades)

Recorregut guiat durant el qual, visitarem la Rodana del Pic, la Bassa Barreta, l'Arboreto i recorrerem part de les trinxeres de la Guerra Civil Espanyola (1936-1939)

Les Aus Insectívores en el parc Natural del Túria

Xarrada per a conéixer les aus insectívores dels Rodanes, i visita a la zona on estan instal·lades les caixes niu, per a la seua neteja i revisió.

Dia de l'Arbre en el parc Natural del Túria

Xicotet recorregut interpretatiu per a visitar la parcel·la, realitzarem treballs per a la millora de la vegetació de ribera, neteja de fems, eliminació de brots de canya i plantació de plançons.

Plantació d'espècies de ribera al Parc Natural del Túria (ECOPLANTMED).

Ruta interpretativa pel riu Túria, per a conèixer la vegetació que podem trobar-nos i posteriorment es realitzarà una plantació de vegetació autòctona per a restaurar l’antic bosc de ribera.

La campanya ‘Mans al Riu’ torna al Parc Natural del Túria

Campanya anual de neteja de rius que té per objectiu fomentar la consciència ciutadana vers la conservació dels rius i netejar de residus dels entorns naturals.

— 20 articles per pàgina
Mostrant 1 - 20 de 103 resultats