Visualització de contingut web

Recomanacions per a la visita

 
 

L'accés i trànsit a peu per la major part de Parc Natural de la Serra Gelada i el seu entorn litoral és lliure, sempre sense abandonar els camins o sendes senyalitzades, i respectant la normativa vigent, en especial el seu Pla d'Ordenació dels Recursos Naturals, PORN (DOGV 4.967) .

 

Si anem a recorrer a peu el parc, l'absència de fonts ens obliga a abastir-nos d'aigüa abans d'iniciar qualsevol excursió, especialment en estiu. Així mateix, la forta insolació fa convenient l'ús de productes per a protegir la nostra pell, aconsellant també portar gorra. Si anem a realitzar l'itinerari 2 (ruta "groga"), que es correspon amb la travessia per la Serra Gelada, es recomanable utilitzar un calçat adecuat per tal de transitar per zones de muntanya (botes de mitja o baixa muntanya).

 

Es obligatori que els gossos que ens acompanyen en les nostres visites al parc, vajen agafats amb una corretja, doncs algunes zones del parc estan molt frecuentades per la gent i els nostres animals poden molestar o inclús ser causants d'algun incident amb altres visitants o amb la pròpia fauna silvestre.

Algunes normes de conservació del Parc

 

Ens trobem en un espai natural protegit. Per a contribuir a la seua conservació devem tractar de visitar-lo en grups redüits, fer el menor soroll posible, no eixir dels senders delimitats, respectar als animales i les plantes i no deixar brossa, residus ni petjades del nostre pas per l'itinerari.

 

Està prohibida la circulació de vehicles camp a través, l'acampada en el interior del parc i encendre foc en tot el seu àmbit.

 

Per a l'aclariment de qualsevol dubte, per favor, contacte amb el personal del Parc al telèfon 629 32 12 48 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h.

 

TELÈFON D'EMERGÈNCIES: 112