Notícies

Ves enrere Visita geològica commemorativa Alfonso Yébenes Simón

Visita geològica commemorativa Alfonso Yébenes Simón

 

 

 

 

 

Visita guiada interpretativa relacionada amb la geologia del Parc Natural de la Serra Gelada a càrrec d'Alfonso Yébenes Simón. Enginyer de mines i geòleg de llarga trajectòria investigadora i divulgativa en el camp de la geologia. Professor Associat d'Estratigrafia i Sedimentologia en la Universitat d'Alacant i Catedràtic de Biologia i Geologia en l'IES Bellaguarda d'Altea.

El seu meritori treball científic queda avalat per les seues participacions en Projectes R+D+I en la Península Ibèrica i les Illes Canàries, innombrables publicacions en forma de llibres complets, capítols de llibres, monografies i articles en revistes científiques nacionals i estrangeres. També per la seua llarga trajectòria com a professor universitari i d'ensenyament mitjà.

Convé destacar la seua contínua recerca en la geologia del Parc Natural de Serra Gelada, especialment en el sistema dunar fòssil i en la seua generosa divulgació científica en general.

Per tot açò, la Junta Rectora del Parc Natural de Serra Gelada va aprovar reconèixer el 27 de juliol de 2017 aquests mèrits, dedicant-li un mirador recentment rehabilitat que portarà el seu nom i que serà inaugurat en finalitzar l'activitat.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: Diumenge, 11 de febrer de 2018.

Horari de l'activitat: De 10:30 a 13:00 h.

Punt de trobada / inicie ruta: Inici de la ruta Roja del PN, al costat de les casetes de fusta situades en el pàrquing del Faro de l'Albir.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

Durada de l'activitat: 3 hores. La durada de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat en realitzar l'itinerari com l'empleat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat i en l'acte d'inauguració del nou mirador "Alfonso Yébenes Simón".

Observacions: Recomanem portar roba còmoda, aigua, gorra, protecció solar i ganes d'aprendre.

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil *

  • Correu electrònic de cada un dels participants *

  • Localitat de residència.

* (dades no necessaries per als menors d'edat).

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 9 de febrer.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomendamos la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment del seu publicación".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals. Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent enllaç:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introduïsca el seu correu electrònic al final de la pàgina i polse en "Anular el seu suscripción".