Notícies

Ves enrere SERRA GELADA, DESTÍ SALUDABLE

SERRA GELADA, DESTÍ SALUDABLE

Els espais naturals protegits són claus per al desenvolupament de la nostra societat ja que ens aporten multitud de serveis tant de proveïment com de regulació, tals com la retenció de sòl, provisió d'aigua, regulació climàtica, foment de la biodiversitat, prevenció d'incendis i fre a la desertificació, etc …, encara que també ens aporten serveis claus relacionats amb la nostra salut i qualitat de vida, contribuint al fet de que nostra societat tendisca a ser cada vegada més saludable, sostenible i responsable, transformant-se en elements fonamentals del desenvolupament turístic local i contribuint a la conservació dels actius culturals, arquitectònics i valors tradicionals de les comunitats on s'integren.

Per tot açò des del Servei d'Espais Naturals Protegits de la Generalitat Valenciana s'ha engegat una campanya, a nivell de xarxa, sota el títol "Millorem la nostra salut i gaudim dels nostres parcs naturals", en la qual el Parc Natural de la Serra Gelada contribueix amb aquesta activitat que us presentem, per mitjà de la qual pretenem augmentar la consciència pública i visibilizar l'itinerari del far de l'Albir (ruta roja del Pn) com una destí saludable, sostenible i segur, integrat en el model territorial del municipi de l'Alfàs del Pi com una infraestructura verda en la qual es conjuguen els seus valors naturals i culturals amb la possibilitat de realitzar activitats saludables en el medi natural.

A més de tot açò l'Ajuntament de l'Alfàs del Pi col·labora amb l'activitat proporcionant un esmorzar saludable totalment gratuït per a tots els participants en l'activitat.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: Diumenge, 15 d'abril de 2018.

Horari de l'activitat: De 10:00 a 13:00 h.

Punt de trobada / inicie ruta: Inici de la ruta roja del PN, al costat de les casetes de fusta situades en el pàrquing del far de l'Albir.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

Durada de l'activitat: 3 hores. La durada de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat en realitzar l'itinerari com l'empleat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Recomanem portar roba còmoda, aigua, gorra, i no portar esmorzar, ja que aquest serà a càrrec de l'Ajuntament de l'Alfàs del Pi.

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil *

  • Correu electrònic de cada un dels participants *

  • Localitat de residència.

* (dades no necessaries per als menors d'edat).

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 12 d'abril de 2018.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomendamos la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment del seu publicación".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.

Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent enllaç:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introduïsca el seu correu electrònic al final de la pàgina i polse en "Anular el seu suscripción".