Notícies

Ves enrere Patrimoni i Naturalesa a l'Alfàs

Patrimoni i Naturalesa a l'Alfàs

 

 

 

Les Jornades Europees del Patrimoni són l'esdeveniment cultural participatiu de major amplitud a Europa. Les va crear el Consell d'Europa en 1985 i van passar a ser una acció comuna organitzada conjuntament amb la Unió Europea en 1999. Entre els objectius d'aquestes jornades trobem les de sensibilitzar sobre la riquesa i diversitat culturals d'Europa, potenciar l'interés pel patrimoni cultural europeu i inculcar al ciutadà i a les administracions (o responsables polítics) la necessitat de protegir el patrimoni cultural, al mateix temps que es pretén donar resposta als reptes socials, polítics i econòmics del sector cultural.

Per tot açò des del Servei de Patrimoni Cultural de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport en col·laboració amb el Servei d'Espais Naturals Protegits de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural s'ha arribat a un acord perquè les activitats oferides al públic en general per part de la Xarxa d'Espais Protegits de la Comunitat Valenciana, durant el mes de setembre, estiguen englobades dins de les JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI organitzades pel CONSELL D'EUROPA, sota el lema "Patrimoni i Naturalesa: un paisatge de possibilitats".

En aquest context des del Parc Natural de la Serra Gelada, en col·laboració amb el departament de Cultura de l'Ajuntament de l'Alfàs del Pi i l'Associació de Propietaris de Gossos de l'Alfàs (APA), hem organitzat una activitat gratuïta i oberta al públic sota el títol "Patrimoni i Naturalesa a l'Alfàs", amb la finalitat de difondre la riquesa i diversitat cultural i natural existent als municipis de l'àmbit del Parc Natural, i que ha quedat reflectida en l'actual espai natural protegit de diferents formes, sensibilitzar a la població local de la necessitat i conveniència de protegir el patrimoni cultural existent en l'espai, i involucrar a col·lectius que habitualment utilitzen els equipaments del Parc Natural, com són associació APA, en la defensa i protecció dels valors culturals i patrimonials existents en l'espai, a través de coneixement d'aquests.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: Diumenge, 10 de setembre del 2017.

Horari de l'activitat: De 10:00 a 13:00 h.

Punt de trobada / inici ruta: Inici ruta Roja, junt amb les casetes de fusta situades en el pàrquing del Far de l'Albir.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 3  hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps empleat a realitzar l'itinerari com l'empleat en les distintes explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Recomanem portar roba còmoda, aigua, gorra, protecció solar i ganes d'aprendre.

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

·         Nom i cognoms.

·         Edat.

·         Número de telèfon mòbil *

·         Correu electrònic de cada un dels participants *

·         Localitat de residència.

            * (dades no necessàries per als menors d'edat).

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el dijous 7 de setembre.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria, ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals. Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent enllaç:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introduïsca el seu correu electrònic al final de la pàgina i polse en "Anul·lar la seua subscripció".