Notícies

Ves enrere Paisatge i canvi climàtic

Paisatge i canvi climàtic

 


 


 


 

El paisatge porta al benestar psicològic de les persones, a la pau interna, a la meditació i al retrobament personal. Tenim dret al paisatge, és un dels drets humans i cal exigir-lo. El gran modificador i destructor del paisatge natural és l'home. El paisatge és un recurs que hem esgotat a casa nostra pel boom de la construcció iniciat fa 50 anys. S'han perdut ecosistemes molt importants, els incendis forestals provocats han arrasat boscos i ens porten a la desertificació, s'han realitzat modificacions i actuacions irreversibles en la línea de costa, els recursos hídrics estan molt exhaurits, la pressió antròpica sobre el medi és ja insuportable, i el més greu és que hem furtat el recurs paisatge a les generacions venideres.

En aquest sentit, vos hem preparat una interessant visita interpretativa de la mà de Joan Piera Olives, botànic, professor, president de la Junta Rectora del Parc Natural i gran coneixedor de la Serra Gelada i el seu entorn natural, acompanyat de l'educador ambiental del parc natural, amb la intenció de conèixer de primera mà el valor del Paisatge, els benèfics que ens aporta i els impactes que li afecten, sense oblidar les conseqüècies negatives del canvi climàtic en la Biosfera.

Aprofita aquesta una oportunitat única.  Inscriu-te i participa. 

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: Diumenge, 17 de febrer de 2019.

Horari de l'activitat: De 10:00 a 13:30 h.

Punt de trobada / inicie ruta: Inici de la ruta Roja del PN, al costat del començament del camí del far de l'Albir.

 

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

 

Durada de l'activitat: 3,5 hores. La durada de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat en realitzar l'itinerari com l'empleat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Recomanem portar roba còmoda, aigua, gorra, vindre ja esmorzats i amb ganes d'aprendre.

Dades necessàries per a la inscripció, de cadascun dels menors interessades a participar en l'activitat:

·         Nom i cognoms.

·         Edat.

·         Número de telèfon mòbil *

·         Correu electrònic de cada un dels participants *

·         Localitat de residència.

            * (dades de la mare, pare o tutors legals).

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 15 de febrer de 2018.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomendamos la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment del seu publicación".

 

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals. Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent enllaç:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

 

Introduïsca el seu correu electrònic al final de la pàgina i polse en "Anular el seu suscripción".