juliol 2021
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Notícies

« Ves enrere

Les orquídies del Paisatge Protegit de la Serra Bernia i Ferrer

Les orquídies del Paisatge Protegit de la Serra Bernia i Ferrer

Les orquídies són el grup de plantes superiors que posseeix major nombre d'espècies en el planeta. Es calcula que existeixen unes 35.000 espècies, la immensa majoria de les quals només viuen en climes tropicals. Aproximadament un 1% ( entorn de 350 espècies) viuen en el continent europeu, havent-se reconegut almenys 46 a la Comunitat Valenciana.

Les orquídies europees tenen formes molt diferents a les tropicals, i tant les seues flors com la resta de la planta són molt més xicotetes que les de les espècies exòtiques que habitualment es comercialitzen. No obstant això, la forma de les flors de les orquídies autòctones és sovint espectacular, sent freqüent que recorden l'aspecte d'algun insecte, especialment aquelles que pertanyen al gènere Ophrys, les flors del qual tenen forma d'abella.

Realitzarem un recorregut per l'ombria del Paisatge Protegit de la Serra Bernia i Ferrer per a localitzar tractar d'identificar les orquídies presents en aquest espai natural.

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

  • Data: Diumenge 22 de març de 2020.

  • Horari de l'activitat: a partir de les 10:00 h.

  • Punt de trobada / inici ruta: Cases de Bernia (o Pinos, en Benissa).

Per a saber com arribar utilitza este enllaç i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 2,5-3 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps empleat a realitzar les distintes explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat. La distància que recorrerem està en funció de la localització dels exemplars, però estarà entre 5-6 quilòmetres, quasi sempre per pista forestal o senda.

Observacions: Portar calçat i roba adequada per a donar una passeig pel camp.

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil *

  • Correu electrònic de cada un dels participants *

  • Localitat de residència.

* (dades no necessaris per als menors d'edat) .

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el dijous 19 de març de 2020.

Activitat gratuïta. La inscripció no és obligatòria, però si convenient per poder gestionar millor l'espai on farem les activitats.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació.Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent link:http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales.Introdueix el teu correu electrònic al final de la pàgina i prem a "Anul·lar la seua subscripció".