Notícies

Ves enrere La veu de les dones

La veu de les dones

 

Les dones han jugat un paper fonamental en l'ús, maneig i conservació de la biodiversitat, ja que tradicionalment s'han encarregat de les tasques d'autoconsum familiars i de gran part de les activitats ramaderes i agràries, sent per tant agents fonamentals en el modelatge dels paisatges que avui coneixem, així com de la conservació de la diversitat i de l'ús sostenible dels recursos. Destacant la seua contribució en la conservació de l'agrodiversitat dels nostres entorns naturals, en relació als seus coneixements especialitzats que han sabut aprofitar per a generar ingressos complementaris.

Actualment les dones juguen un paper fonamental en la sostenibilitat del món rural, exercint el paper d'educadora, cuidadora i administradora dels recursos de la llar i en conseqüència exercint una funció decisiva en la conservació i utilització sostenible de la diversitat biològica.

Si desitges conèixer quins han sigut les activitats més representatives o peculiars que han desenvolupat les dones al Parc Natural de la Serra Gelada i com han anat evolucionant al llarg del temps acompanya'ns en aquest nova activitat que t'oferim.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: Diumenge, 31 de març de 2019.

Horari de l'activitat: De 10:30 a 13:00 h.

Punt de trobada / inicie ruta: Inici de la ruta Roja del PN, al costat de les casetes de fusta situades en el pàrquing del Faro de l'Albir.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

Durada de l'activitat: 2,5 hores. La durada de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat en realitzar l'itinerari com l'empleat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Recomanem portar roba còmoda, aigua, gorra i vindre ja esmorzats.

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

·         Nom i cognoms.

·         Edat.

·         Número de telèfon mòbil *

·         Correu electrònic de cada un dels participants *

·         Localitat de residència.

            * (dades no necessaries per als menors d'edat).

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 29 de març de 2018, abans de les 14.00 h.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomendamos la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment del seu publicación".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals. Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent enllaç:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introduïsca el seu correu electrònic al final de la pàgina i polse en "Anular el seu suscripción".