Notícies

Ves enrere La història dels nostres boscos

La història dels nostres boscos

Dins de la campanya del "Dia de l'arbre de la Comunitat Valenciana 2022" vos proposem una activitat destinada a entendre l'estat actual de les masses forestals presents en la Serra Gelada, a través de l'anàlisi de la seua pròpia evolució històrica. En aquest sentit, les masses forestals del territori valencià són el resultat d'una sèrie d'aprofitaments insostenibles, transformacions agràries, incendis forestals reiterats, etc., que han condicionat el seu propi estat de conservació actual. Influint inclús en el correcte funcionament ecosistèmic del territori on s'integren, dificultant la seua capacitat per a generen els béns i servicis d'importància ecològica, social i econòmica, que contribuïxen a la sostenibilitat de la població que residix en el seu entorn.

Inscriu-te i participa.

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: Diumenge, 16 de gener del 2022.

Horari de l'activitat: De 10.30 a 13.30 h.

Punt de trobada / inicie ruta: Inici de la ruta roja, al costat de les casetes de fusta situades en el pàrquing del far de l'Albir.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 3 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat a realitzar l'itinerari com l'empleat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Recomanem portar roba i calçat, esmorzar sense residus i suficient aigua.

Durant el desenvolupament de l'activitat s'establiran a cada moment les restriccions sanitàries en vigor, sent necessari complir la normativa vigent i les recomanacions referents al COVID-19.

Per tant, es recorda l'ús obligatori de màscara així com respectar les mesures de seguretat sanitària de distància social.

Dades necessàries per a la inscripció, de cadascuna de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil (dada no necessària per als menors d'edat).

  • Correu electrònic de cadascun dels participants (dada no necessària per als menors d'edat).

  • Localitat de residència.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 14 de gener, fins a les 14.00 h.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden trucar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09.00 a 14.00 h (de dilluns a divendres).

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.