Notícies

Ves enrere Jornada de neteja Marina

Jornada de neteja Marina

 

 

 

Amb l'objectiu de frenar el continu creixement dels residus urbans, especialment plàstics, existents en l'àmbit del Parc Natural, i el seu entorn immediat, la destinació final del qual sol ser el propi àmbit marí d'aquest espai natural protegit. Durant el mes de desembre continuem el nostre compromís de "no més plàstics en la naturalesa" realitzant una jornada de neteja de la zona marina i cales del Parc Natural, on participen voluntaris del Centre de Bussege Scorpora, Associació Tritons, Salvament Marítim de la Creu Roja d'Altea, Voluntaris del centre educatiu "Laude the Lady Elizabeth School" i la pròpia embarcació de vigilància i informació del parc natural, juntament amb la col·laboració del restaurant "Sarita –Authentic Indian Cuisine" de l'Albir. Uneix-te a nosaltres i participa en la neteja dels entorns naturals dels quals gaudeixes.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: dijous, 6 de desembre de 2018.

Horari de l'activitat: de 09:30 a 13:30 h.

Punt de trobada: Entrada del Club Nàutic d'Altea.

Durada de l'activitat: 3 hores. La durada de l'activitat és orientativa i inclou tant el temps emprat a realitzar el trasllat dels voluntaris fins a la zones de recollida de residus, realització de les explicacions i els treballs de neteja proposats.

Observacions: Recomanem portar roba còmoda i que es puga embrutar, calçat apropiat per a caminar pel camp, aigua i gorra.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Aquesta activitat està dirigida exclusivament a aquells voluntaris / entitats que disposen del corresponent segur de responsabilitat civil obligatori en vigor.

Les diferents entitats o persones individuals interessades a participar en l'activitat hauran d'informar-se prèviament de les condicions especials de l'activitat a través del correu electrònic: vigilanciamarina_serragelada@gva.es o cridant al telèfon 690 82 99 13, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Activitat gratuïta. El desplaçament fins a la zona d'actuació serà a càrrec dels voluntaris igual que l'esmorzar i l'aigua necessària.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.

Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent link:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introdueix el teu correu electrònic al final de la pàgina i prem a "Anul·lar la seua subscripció".