Notícies

Ves enrere Dia Internacional de les Muntanyes

Dia Internacional de les Muntanyes

Biodiversitat al Mas de la Monja

 

La biodiversitat de les muntanyes, és el tema per a aquest 2020 en el Dia Internacional de les Muntanyes, una jornada per a celebrar la gran biodiversitat que atresoren les muntanyes i parlar de les amenaces a les quals s'enfronten. Les muntanyes es destaquen com uns dels paisatges més espectaculars del món. La seua topografia única, zones climàtiques comprimides i aïllament han creat les condicions per a un ampli espectre de formes de vida. Els ecosistemes de muntanya són rics en biodiversitat. Aquests ecosistemes abasten una gran diversitat d'espècies de fauna i flora, moltes de les quals són endèmiques. Gràcies a la seua topografia diferenciada en termes d'altitud, pendent i exposició, les muntanyes ofereixen oportunitats úniques per als cultius, l'horticultura, el bestiar i espècies forestals. En la nostra visita repassarem alguns aspectes de la biodiversitat que trobem en el Paisatge Protegit del Puigcampana-Ponotx.

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

 • Data: Dissabte 19 de desembre de 2020.

 • Horari de l'activitat: A les 9:30 h.

 • Punt de trobada / inici ruta: C/ Àmsterdam, urbanización "La Alberca". La Nucia.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 3-4 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps empleat a realitzar les distintes explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Portar calçat per a realitzar una ruta de senderisme per camins forestals i roba en funció de l'època de l'any.

Durant el desenvolupament de l'activitat s'establiran a cada moment les restriccions sanitàries en vigor, sent necessari complir la normativa vigent i recomanacions referents al COVID-19.

Descripción de la ruta: Encara que no és una ruta complicada perquè transcorre per pistes forestals, si que pot resultar ALGO exigent perquè quasi tot el recorregut és de pujada. Ruta no recomendada per a menors de 12 anys.

 • Distància: 7 Km (anada i tornada)

 • Desnivell: 295 m

 • Dificultat: Mitjana


Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

 • Nom i cognoms.

 • Edat.

 • Número de telèfon mòbil *

 • Correu electrònic de cada un dels participants *

 • Localitat de residència.

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el dijous 17 de desembre de 2020.

Activitat gratuïta.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació.Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent link:http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturalesIntrodueix el teu correu electrònic al final de la pàgina i prem a "Anul·lar la seua subscripció".