Notícies

Ves enrere DIA EUROPEU DELS PARCS NATURALS

DIA EUROPEU DELS PARCS NATURALS

El Camí del Torrers

El Dia Europeu dels Parcs és un dia commemoratiu de les àrees protegides en tota Europa que va ser llançat en 1999 per la Federació EUROPARC per a celebrar la declaració d'aquestes les zones protegides en tota Europa, i recorda la creació dels primers parcs nacionals d'Europa, un conjunt de nou parcs creats a Suècia en 1909.

Des del Parc Natural de la Serra Gelada volem unir-nos a les activitats que s'organitzen en tota la xarxa de EENNPP de la Comunitat Valenciana per tal efemèride, realitzant un itinerari inèdit en les nostres activitat planificades, que es correspon amb un antic camí públic que travessa part del terme municipal de Benidorm, conegut com Camí dels Torrers i que encara roman com a tal en la llista de carrers d'aquesta ciutat. Per ell ascendirem fins a la cresta de la Serra Gelada, per a continuar pujant fins a aconseguir el cim en el Alt del Governador i després tornar al nostre punt de partida a través del camí d'accés que condueix a les antenes.

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: Dissabte 22 de maig de 2021.

Horari: A partir de les 8:30 h.

Punt de trobada: Aparcament trinquet de Benidorm (Alcalde Vicente Pérez Devesa).

Per a saber com arribar utilitza este enllaç i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 3-4 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps empleat a realitzar les distintes explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Portar calçat i roba adequada per a caminar per la muntanya i aigua.

Distància – 9 km

Desnivell – Alt (320 m amb fort pendent)

Dificultat - Moderada-alta

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

Nom i cognoms.

Edat.

Número de telèfon mòbil*.

Correu electrònic de cada un dels participants*.

Localitat de residència.

* (dades no necessaris per als menors d'edat) .

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el dijous 20 de maig de 2021.

Activitat gratüita. L'inscripció és obligatòria, doncs per motiu de la COVID-19, les places son llimitades i per tant hem de cumplir en tot moment amb les recomanacions dels autoritats sanitaries, al respecte de la distància de seguritat de 1'5 m i l'us de mascaretes en cas de no poder mantindrer la distancia de seguretat. No acudir a l'activitat en cas de tindrer síntomes compatibles amb la COVID-19.

Activitat no recomanada per a menors de 12 anys.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació.Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent link:http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales.Introdueix el teu correu electrònic al final de la pàgina i prem a "Anul·lar la seua subscripció".