Notícies

Ves enrere Dia Europeu dels Parcs - "Àrees protegides: els nostres tresors naturals".

Dia Europeu dels Parcs - "Àrees protegides: els nostres tresors naturals".

El Dia Europeu dels Parcs és una campanya organitzada per la Federació EUROPARC per a totes les àrees protegides d'Europa, que commemora la creació dels primers Parcs Nacionals a Europa - un conjunt de nou parcs creats a Suècia en 1909.

En 2019, les Jornades Europees de Parcs són una crida per a tornar a connectar amb la naturalesa, i a posar en valor els tresors naturals més importants de cada Parc Natural, acompanya'ns en aquest visita guiada interpretativa que t'oferim per l'itinerari de far de l'Albir per a conèixer les espècies de flora i fauna més importants per a la conservació del nostre Parc Natural i d'aquelles que es troben en perill d'extinció.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: Dissabte, 25 de maig de 2019.

Horari de l'activitat: De 10:30 a 13:30 h.

Punt de trobada / inicie ruta: Inici de la ruta Roja del PN, al costat de les casetes de fusta situades en el pàrquing del far de l'Albir.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

Durada de l'activitat: 3 hores. La durada de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat en realitzar l'itinerari com l'empleat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Recomanem portar roba còmoda, aigua, gorra i vindre ja esmorzats.

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

     ·   Nom i cognoms.

     ·   Edat.

     ·   Número de telèfon mòbil *

     ·   Correu electrònic de cada un dels participants *

     ·   Localitat de residència.

            * (dades no necessaries per als menors d'edat).

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 24 de maig, abans de les 14.00 h.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomendamos la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment del seu publicación".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals. Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent enllaç:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introduïsca el seu correu electrònic al final de la pàgina i polse en "Anular el seu suscripción".