Notícies

Ves enrere DIA DE L'ARBRE 2019

DIA DE L'ARBRE 2019

Sembrant Futur


La Silene d'Ifac (Silene hifacensis) és una espècie endèmica iber-balear, present en els penya-segats litorals del nord-oest i sud d'Eivissa, i en la costa nord de la província d'Alacant. El número reduït de les seues poblacions i individus va determinar que fóra inclosa en diferents normatives de protecció, tant internacionals com nacionals i autonòmiques. En 2008 va ser publicat el Pla de Recuperació de la Silene d'Ifac en la Comunitat Valenciana (Decret 40/2008) , que posteriorment va ser modificat en 2015 (Orde 01/2015) . Des de l'aprovació d'este Pla s'ha treballat de manera continuada en la conservació i recuperació de l'espècie, encara que d'una manera més exhaustiva i sistemàtica durant els últims tres anys. Així, des d'eixe moment es va dissenyar una estratègia de treball en què es va establir una xarxa de col·laboració i cooperació entre diferents institucions i equips de treball, coordinats pel Servici Vida Silvestre - CIEF (Centre per a la Investigació i Mediambiental Els Carrascos (Ajuntament l´Alfàs del Pi) . En l'activitat coneixerem com és la planta i la seua situació actual a la Comunitat Valenciana, per a després procedir a sembrar-la en un hort de llavors situat en el CEA Carabiners, per a posteriorment ens desplaçar-nos a una zona concreta del parc natural per a tornar a sembrar les llavors prop del mar.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

 

  • Data: Domingo, 27 de gener de 2019.

  • Horari de l'activitat: De 9:30 a 12:00 h.

  • Punt de trobada / inici ruta: CEA Carabiners en l'Albir (Alfàs del Pi)

 

Per a saber com arribar utilitza este enllaç i planifica la teua visita.

 

Duració de l'activitat: 2,5 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps empleat a realitzar les distintes explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

 

Observacions: Portar calçat i roba adequada per a donar una passeig pel camp.

 

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

 

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil *

  • Correu electrònic de cada un dels participants *

  • Localitat de residència.

* (dades no necessaris per als menors d'edat) .

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

 

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el dijous 24 de enero de 2019.

 

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

 

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació.

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.

Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent link:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introdueix el teu correu electrònic al final de la pàgina i prem a "Anul·lar la seua subscripció".