Notícies

Ves enrere BIODIVERSITAT I TRANSFORMACIÓ DEL TERRITORI

BIODIVERSITAT I TRANSFORMACIÓ DEL TERRITORI

 

Amb la finalitat de commemorar el "Dia Internacional de les Muntanyes 2020" des del Parc Natural de la Serra Gelada hem organitzat una visita guiada fins al cim de la serra (l'Alt del Governador) amb la finalitat de celebrar l'alta biodiversitat que atresora aquesta muntanya i explicar les principals amenaces a les quals s'enfronta.

D'entre totes elles, una de les amenaces més directes i urgents és la transformació del territori i el canvi dels usos del sòl. En aquest sentit l'objectiu fonamental de conservació de la naturalesa, propi de les àrees protegides, resulta indissociable, del desenvolupament local sostenible dins dels seus límits bio-físics i del manteniment de les funcions ecosistèmiques bàsiques del territori dins de les zones d'influència socioeconòmica dels espais naturals litorals de la Comunitat Valenciana.

Per a aprofundir en tots aquests aspectes inscriu-te i participa.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: Diumenge, 6 de desembre del 2020.

Horari de l'activitat: De 10.30 a 13.30 h.

Punt de trobada / inicie ruta: Inici de la ruta roja, al costat de les casetes de fusta situades en el pàrquing del far de l'*Albir.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 3 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat a realitzar l'itinerari (primer tram de la ruta groga del PN) com l'empleat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Recomanem portar roba còmode, calçat de muntanya, esmorzar sense residus i suficient aigua.

Dificultat mig-alta. Activitat recomanada a partir de 12 anys.

Durant el desenvolupament de l'activitat s'establiran a cada moment les restriccions sanitàries en vigor, sent necessari complir la normativa vigent i recomanacions referents al COVID-19.

Per tant, es recorda l'ús obligatori de màscara així com respectar les mesures de seguretat sanitària de distància social.

  • Dades necessàries per a la inscripció, de cadascuna de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil (dada no necessària per als menors d'edat).

  • Correu electrònic de cadascun dels participants (dada no necessària per als menors d'edat).

  • Localitat de residència.

 

CONDICIONS GENERALS PER A la INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 04 de desembre (fins a les 14.00 h).

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden trucar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09.00 a 14.00 h (de dilluns a divendres).

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació". 

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.

Si no vol rebre més correus informatius de les «Activitats dels Parcs Naturals» pot donar-se de baixa en el següent link: 

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introduïsca el seu correu electrònic al final de la pàgina i prema a "Anul·lar la seua subscripció".