Notícies

Ves enrere Beneficis i incoherències dels parcs naturals litorals

Beneficis i incoherències dels parcs naturals litorals

El litoral de la Comunitat Valenciana alberga més del 50% de la població i genera més del 60% del PIB de la comunitat, no obstant això la falta de planificació territorial de l'administració ha provocat el rebliment dels espais verds existents entre els nuclis urbans, generant continus urbanitzats de desenvolupament no coordinat, on difícilment poden establir-se corredors ecològics entre espais naturals o poden ser viables processos de regeneració ecosistèmica que garantisquen el correcte funcionament dels espais naturals litorals.

Per a reflexionar sobre aquestes qüestions i conèixer les possibles alternatives a desenvolupar per a garantir la sostenibilitat dels espais naturals protegits inscriu-te i participa.

T'esperem.

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: Diumenge, 13 de juny del 2021.

Horari de l'activitat: De 10.00 a 13.00 h.

Punt de trobada / inici ruta: Inici de la ruta roja, al costat de les casetes de fusta situades en el pàrquing del far de l'Albir.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 3 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat a realitzar l'itinerari (primer tram de la ruta groga del PN i accés fins al mirador del túnel de la ruta roja) com l'empleat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Recomanem portar roba i calçat, esmorzar sense residus i suficient aigua.

Durant el desenvolupament de l'activitat s'establiran a cada moment les restriccions sanitàries en vigor, sent necessari complir la normativa vigent i recomanacions referents al COVID-19.

Per tant, es recorda l'ús obligatori de màscara així com respectar les mesures de seguretat sanitària de distància social.

Dades necessàries per a la inscripció, de cadascuna de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil (dada no necessària per als menors d'edat).

  • Correu electrònic de cadascun dels participants (dada no necessària per als menors d'edat).

  • Localitat de residència.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 11 de juny, fins a les 14.00 h.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden trucar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h (de dilluns a divendres).

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.