Notícies

Ves enrere Arbres que arrelen en la història

Arbres que arrelen en la història

El territori valencià compta amb quasi 1,3 milions d'hectàrees forestals, és a dir, el 56% de la superfície de la Comunitat és terreny forestal. Aquesta superfície s'incrementa cada any principalment per l'abandó de superfícies de cultius agrícoles i per la recolonització d'aquestes zones per espècies forestals. Aquest creixement es produeix pese a l'increment d'incendis forestals i el creixement urbanístic dels últims decennis.

No obstant això, les masses forestals resultants estan condicionades per la pròpia evolució històrica del territori en què s'integren, la qual cosa compromet en última instància el seu correcte funcionament ecosistèmic, impedint que generen els béns i serveis d'importància ecològica, social i econòmica, que contribueixen a la sostenibilitat de la nostra societat.

Per a conéixer més sobre aquestes qüestions inscriu-te i participa.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: Diumenge, 17 de gener del 2021.

Horari de l'activitat: De 10.30 a 13.30 h.

Punt de trobada / inicie ruta: Inici de la ruta roja, al costat de les casetes de fusta situades en el pàrquing del far de l'Albir.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 3 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat a realitzar l'itinerari com l'empleat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Recomanem portar roba i calçat, esmorzar sense residus i suficient aigua.

Durant el desenvolupament de l'activitat s'establiran a cada moment les restriccions sanitàries en vigor, sent necessari complir la normativa vigent i les recomanacions referents al COVID-19.

Per tant, es recorda l'ús obligatori de màscara així com respectar les mesures de seguretat sanitària de distància social.

Dades necessàries per a la inscripció, de cadascuna de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil (dada no necessària per als menors d'edat).

  • Correu electrònic de cadascun dels participants (dada no necessària per als menors d'edat).

  • Localitat de residència.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 15 de gener, fins a les 14.00 h.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden trucar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09.00 a 14.00 h (de dilluns a divendres).

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.