Notícies

Ves enrere "Molta vida en cada gota d'aigua"

"Molta vida en cada gota d'aigua"

La ruta de l'aigua a la Serra Gelada

  

L'aigua és un recurs de vital importància per a tots els éssers vius, però en ambients àrids com és el cas de la Serra Gelada, encara ho és encara més. Per aquest motiu des de sempre l'ésser humà hi haja intentant captar i emmagatzemar el la poca aigua disponible a la Serra Gelada. Aquesta ocasió, coneixerem com tractem de gestionar l'aigua dolça en aquesta serra perquè puga ser utilitzada per a la conservació de la naturalesa i especialment de la protecció de la fauna de Serra Gelada; al mateix temps que gaudirem de les excepcionals vistes que tindrem al final del nostre recorregut en el cim del Parc Natural.

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

  • Data: Domingo, 24 de març de 2019.

  • Horari de l'activitat: a partir de les 10:00 h.

  • Punt de trobada / inici ruta: pàrquing del trinquet de Benidorm. L'excursió transcorrerà pel camí d'accés a les antenes de Serra Gelada i finalitzarà en el seu cim. Utilitza este enllaç i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 3 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps empleat a realitzar les distintes explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Portar calçat i roba adequada per a caminar pel camp.

IMPORTANT: L'excursió pel fort pendent que posseeix el camí de les antenes, requereix estar en bona condició física i pel que no és recomanable a xiquets menors de 12 anys. Distància total a recórrer: 8 quilòmetres (anada i volta). Ací baix teniu el perfil de la ruta: 

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil *

  • Correu electrònic de cada un dels participants *

  • Localitat de residència.

* (dades no necessaris per als menors d'edat) .

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el dijous 21 de març de 2019.

Activitat gratuïta. La inscripció és obligatòria.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació.

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.

Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent link:http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturalesIntrodueix el teu correu electrònic al final de la pàgina i prem a "Anul·lar la seua subscripció".