La part marina

La part marina

 
 
 
 
 

El Parc Natural de la Serra Gelada i el seu entorn litoral és l'únic parc natural marítim-terrestre de la Comunitat València, sent  eminentment marí, ja que dels seus 5.665 ha,  4.920 ha correspon a àmbit marí protegit. D'aquí ve que una de les formes més atractives de conéixer aquest espai natural és navegant per les seues aigües amb algun tipus d'embarcació.

Dins dels municipis de l'àmbit del parc, podem trobar un total de cinc ports (tots ells esportius i dos dels quals esportius i pesquers), des dels quals poder accedir a la seua part marina. 

Des del port de Benidorm es pot visitar "l'Illa de Benidorm" (única d'accés permés de les quatre existents al parc natural), a través d'un embarcació coneguda localment com "passejadora". Una vegada a l'illa, la podem recórrer gràcies a la senda que ens conduirà fins al seu cim i des de la qual tindrem una vista privilegiada de gran part de la comarca de la Marina Baixa. 

Per a conéixer diferents aspectes de la part marina del parc, pots consultar en aquest enllaç el fullet de l'àmbit marí del Parc Natural

 

ACTIVIDADES RECREATIVAS