Notícies

Ves enrere Les ermites de Bocairent: de Sant Jaume a Santa Bàrbera

Les ermites de Bocairent: de Sant Jaume a Santa Bàrbera

Dia Internacional de les Muntanyes 2021; Bocairent, Capital Cultural Valenciana 2021

Visita guiada
Les ermites de Bocairent: de Sant Jaume a Santa Bàrbera
Dia Internacional de les Muntanyes 2021; Bocairent, Capital Cultural Valenciana 2021
 
Descobrim els camins tradicionals i una part del patrimoni de Bocairent (Capital Cultural Valenciana 2021) i celebrem el Dia Internacional de les Muntanyes, amb un itinerari interpretatiu que des de l'Estació de Bocairent ascendeix per la vessant d'ombria, en un dels accessos més tradicionals d'aquesta part de la serra, cap a l'ermita de Sant Jaume fins a arribar després al pla de Santa Bàrbera, on es troba el xop monumental, per a continuar per un altre camí que ha vist l'anar i vindre dels traginers des d'antic.
 
  • Dia: dissabte 11 de desembre de 2021.
  • Hora d'inici: 9.30 h.
  • Punt de trobada: L'Estació de Bocairent (accés des de la rotonda de la CV-81) [veure ubicació ací: visor GVA, Google Maps].
  • Dades de la ruta prevista: circular, 8 km de longitud i uns 300 m de desnivell.
 
  • Inscripció (places limitades): serra_mariola@gva.es, 965937961 (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas).
  • Recomanacions: cal portar esmorzar i roba i calcer adequats.
  • Avisos: durant la realització de l'activitat el Centre d'informació del Parc Natural romandrà tancat.
  • Caldrà atindre's al que dispose l'autoritat competent en matèria de salut en relació a les mesures que siguen adoptades; s'informa que cal dur mascareta i mantindre la distància de seguretat entre diferents grups de convivència.
 
 
Recomanem la subscripció a la llista de distribució de les notícies del nostre web. És la manera més ràpida d'assabentar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies – subscriu-te ací.