Centre de Visitants

Centre de Visitants

 

El Centre d'Interpretació del Parc Natural de la Serra d'Irta i Reserva Natural Marina d'Irta està situat en el punt quilomètric 1,5 de la CV-141 (carretera d'entrada al municipi de Peníscola des de la N- 340).

Es pot veure la seua situació punxant en aquest enllaç.

L'adreça postal de contacte és:
Centre d'Interpretació
Parc Natural de la Serra d'Irta
Avinguda Estació s/n
12598 Peníscola (Castelló)

Activitats d'educació ambiental es realitzen els dimecres amb l'Equip Tècnic del parc natural i estan dirigides a grups concertats d'escolars principalment.

Altres activitats dirigides al públic en general, en cap de setmana. Es publiciten en l'apartat notícies d'aquesta web on es poden consultar.

Horari d'atenció al públic:

  • De dilluns a divendres de 10,00 a 14.00 hores. Excepte dimecres, que romandrà tancat des del 15 d'octubre fins al 15 de juny, per atenció de visites escolars que participen en el Programa d'Activitats d'Educació Ambiental del parc.
  • Caps de setmana i festius 09,30 - 14.30 h. Excepte quan hi haja una activitat oferida al parc.
  • El centre romandrà tancat els dies 1 i 6 de gener, i 24, 25, 26, 30 i 31 de desembre.


Disposa de dues sales en les quals es pot gaudir d'una maqueta i d'una exposició que compta amb uns panells amb fotografies que mostren i expliquen valors naturals, culturals i paisatgístics de la Serra.


A més existeix un audiovisual que permet conéixer de manera general el Parc Natural i els seus principals llocs d'interés.

 

Telèfon:   964 33 67 91 / 679 19 63 98
Correu electrònic: serra_irta@gva.es