Notificació de visita

Notificació de visita

El Parc Natural té regulada la visita de grups per a assegurar la qualitat de la visita i la conservació del medi natural.

Tal com queda reflectit en el Pla Rector d'Ús i Gestió del Parc Natural (article 51.2) "Les entitats excursionistes, d'espeleologia, escalada, bicicleta tot terreny, vehicles a motor i qualsevol altra que desenvolupe activitats relacionades amb els esports d'aventura en l'àmbit del parc i organitze activitats de manera habitual o esporàdica per la Serra d'Espadà, han de donar avís a l'Oficina Tècnica a fi d'establir un control sobre les activitats que s'han de realitzar." Queda també establert que es considera grup a partir de 15 persones.

En l'enllaç de sota podeu descarregar l'imprés de notificació d'activitat per a grups

Formulari de notificació d'activitat

L'imprés de notificació d'activitat per a grups, una vegada emplenat, s'ha de remetre per correu electrònic a l'Oficina Tècnica del Parc Natural. Per a qualsevol consulta o informació addicional, no dubteu de posar-vos en contacte amb l'Oficina Tecnica de Parc.

Contacte

Correu electrònic: parque_espadan@gva.es

Adreça postal

Parc Natural de la Serra d'Espadà

Av. de Francesc Mondragon, 2
12528 Eslida (Castelló)

Telèfons: 964 715 750  / 679 196 294

Horari de consultes

De 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a diumenge.
En dates nadalenques consulteu.

Ocasionalment el Centre d' Interpretació podrà estar tancat a causa de la realització d'alguna activitat exterior per part del personal del parc. Disculpeu les molèsties.