Notícies

Ves enrere Pujada a El Pinar

Pujada a El Pinar

El segon cim del Parc

La ONU va declarar l'11 de desembre «Dia Internacional de les Muntanyes», per a ressaltar la importància del desenrotllament sostenible de les muntanyes.

Les muntanyes són un poc més que elements geogràfics fonamentals. Les muntanyes són paisatge i cultura. Protegeixen les valls i als seus pobladors. Són generadores de recursos naturals. El nostre benestar, identitat i el futur depenen de la conservació del seu medi ambient.

Ens sumem a aquesta celebració pujant a El Pinar, que amb els seus 1102 m, és la segona en altura del Parc.

Data: Dissabte 11 de desembre de 2021.

Horari i lloc d'inici: 09:00 h. Carrer Església- Carretera CV203. Torralba del Pinar

 

Dades de l‘ activitat:

Desnivell positiu: 450 m

Distància: 7,5 km 

Dificultat:Mitjana-alta

Temps estimat: 4 h aprox.

Perfil de la ruta

 

Observacions:

Activitat gratuïta. Edat recomanada a partir de 10 anys. Porteu calcer i roba adequades, aigua i esmorzar.

Avís Covid -2019: Durant el desenvolupament de l'activitat s'establiran a cada moment les restriccions sanitàries en vigor, sent necessari complir la normativa vigent i les recomanacions referents al COVID-19.

Places limitades Inscripció obligatòria través del correo electrónico: parque_espadan@gva.es ,per a més informació podeu telefonar al 964 715 750, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Cada persona podrà inscriu-re a un màxim de 5 participants. Cal rebre confirmació de la inscripció per a participar en l'activitat.

Les dades necessàries per a formalitzar la inscripció són: Nom de qui realitza la inscripció, n.º persones( adultes i menors), localitat de procedència, mòbil de contacte.