Pròximes activitats del parc

Notícies del Parc

Ves enrere TROBADA D'EMPRENEDORIA "VINCLES"

TROBADA D'EMPRENEDORIA "VINCLES"

Trobada d'emprenedoria en municipis rurals "VINCLES"

Et convidem a la Trobada d'emprenedoria en municipis rurals VINCLES a l’àmbit territorial del Parc Natural de la Serra Calderona (Segart, Gàtova, Marines, Olocau, Segorbe, Altura, Nàquera, Gilet, Albalat dels Tarongers, Estivella, Torres Torres, Algímia d’Alfara i Serra). L'objectiu d'aquesta trobada és per a posar en contacte professionals i altres entitats amb l'objectiu de potenciar la xarxa de contactes, enfortir la col·laboració entre ells, dinamitzar els mercats locals i, en definitiva, crear sinergies perquè siguen més competitius.

📌 La jornada tindrà lloc el pròxim dijous 10 de novembre a les 16:00h a l´espai cultural El Hoyo de Gátova.
Paral·lelament, el tema complementari a tractar en la trobada serà la millora de la comercialització dels productes i serveis elaborats per empreses ubicades a l’entorn del PN de la Serra Calderona, posant èmfasi en la marca pròpia que promocionen des del Parc Natural.
Instem als/les productors/es a que porten els seus productes, així com a la resta d'emprenedors a que porten qualsevol tipus de material publicitari (targetes, flyers, díptics...) per tal de donar-se a conèixer. Disposarem d'un espai d'exposició tant per a productors i altre per a empreses d'altres sectors (minoristes, hostals, albergs...). 
Us esperem!