Notícies

Ves enrere Un matí "reciclón"

Un matí "reciclón"

T'animes a fer els teus propis adorns nadalencs usant elements reciclats? I a ajudar als ocells durant aquests mesos d'hivern? Veuen, crea i recicla!!

 

 

 

Del 19 al 27 de novembre ens sumem a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, iniciativa amb l'objectiu de promoure i implantar accions de sensibilització sobre recursos sostenibles i gestió de residus, participant en un matí molon a l'aire lliure creant i reciclant.

 

En aquest matí reciclon crearem diferents elements usant residus domèstics, com per exemple menjadores per als ocells, molt importants en aquestes èpoques d'hivern. A més s'acosta desembre i amb ell la febre per les decoracions nadalenques, des del Parc Natural enguany et proposem buscar alternatives sostenibles que fomenten la creativitat i donen una nova vida a objectes de deixalles.
 

Dades de l'activitat

  • Dia: 21 de novembre.
  • Hora d'Inici: 11:00 H
  • Lloc d'Inici: Esplanada de l'Ermita de la Purísma, enfront de la Casa Forestal.

 

Avisos: Places limitades, inscripció prèvia necessària (660127491, parque_puebladesanmiguel@gva.es).

Recomanacions: Portar esmorzar, aigua i roba còmoda. Opcional qualsevol residu que trobem per casa.

 

Recordeu que hem de complir en tot moment les recomanacions de les autoritats sanitàries, respecte a la distància de seguretat, i a l'ús de màscares. Important no acudir a l'activitat en cas de tindre símptomes compatibles amb la COVID-19.